понеделник, 1 април 2013 г.

Червената социологическа паплач вие на умряло, значи нещо добро ще се случи на България. Най-вероятно резултатите от изборите ще бъдат съкрушителни за БСП

Червените "социолози" скачат като ужилени само при мисълта,че партията може да загуби отново.Лъснаха жестоко, а се правеха до сега за "независими". По-кротко,бе другари,не се излагайте като кифладжии,нямате ли поне малко достойнство.

Най-вероятно резултатите от изборите ще са съкрушителни защото има една група -така нареченото мълчаливо мнозинство. То беше на работните си места, когато някои вечни студенти по 10 години следвали и недоследвали, Воленовц,и Райчевци , Кънчо Стойчевци и др. ояли се новобогаташи обикаляха телевизиите да плюят и безобразно да лъжат.Просто не знаят какъв мощен шамар ще получат на изборите. Познайте от кого.

Да припомним само за кои "социолози" става дума и дали трябва да им вярваме.
"...Ако е вярно, че 92% от мениджърите по света играят голф, статистиката колко социолози притежават голф игрища май се изчерпва поименно само с Кънчо Стойчев и колегата му Андрей Райчев. При това в световен мащаб....Намираме го между Балчик и Каварна, в “Блексирама” - голф игрище, на което е собственик заедно с рекламния бос Красимир Гергов и неизменния си спътник Андрей. Твърди, че вече прекарва тук половината от годината.
Управлява имот от 1000 дка, в който са вложени 103 млн. евро. Тук работят 64 души персонал, сред които англичани и австрийци.
Задавам най-честия въпрос в държавата: “ОТКЪДЕ ВЗЕХТЕ ПАРИТЕ?”.
Любопитството ми бе задоволено на минутата: “Ние не сме бедни хора. Когато купихме тази земя, с Андрей управлявахме компания с над 20 млн. лв. оборот. Краси също отдавна е с успешен “прозрачен бизнес”. Ние не се издържаме от изборни изследвания, а от маркетинг. “Кока-Кола”, “Нестле”, “Проктър енд Гембъл”, обслужваме всички подобни фирми. Към този момент притежавахме също вестници и списания. Нашата дейност винаги е била свръхпублична, пред очите на всички. На този фон да извадиш 200-300 хил. лева изглежда смешно. В бизнеса това не са пари!”.

Няма коментари: