петък, 5 юли 2013 г.

Орешарски ще променя данъците за хазарта. Най-добре да им даде и държавна субсидия. Помните ли срещите му с Васил Божков Черепа? Правителството на БСП, Атака и ДПС открито обслужват мафията

cherepa_oresharski

Задават се нови промени в закона за хазарта. Целта е как правителството да помогне на Черепа да печели повече. Не случайно първата мярка на този кабинет беше да забрани онлайн залаганията в чужди сайтове. Тези залагания удряха директно в джоба един от създателите на правителството – Черепа. Сега следват още промени в тази насока.

Няма съмнение, в момента България е управлявана от кабинет на мафията и задкулисието. Организирана престъпност владееща територията България се грижи за Черепи, а не за Хората. Следващата стъпка трябва да бъде специална мярка за подпомагане на хазартния, а защо не и наркобизнеса в оперативните програми. Всяка тяхно действие доказва, че това е най-безотговорното управление в българската история.

Кабинетът обмисля промени в данъчното облагане на компаниите за хазарт заради липсата на интерес у онлайн операторите да се лицензират за работа в България заради високите налози, съобщава "Капитал daily". По неофициални данни оборотът от интернет залозите през миналата година е над 700 млн. лв.

Няма коментари: