неделя, 22 септември 2013 г.

Цацаровата прокуратура удря "Риск инженеринг" на Богомил Манчев за да попречи на финансирането на инициативата на Първанов за Български дебати за национален успех

Две на пръв поглед несвързани събития се случиха в последните дни – Първанов започна да обикаля страната и да създава дискусионни клубове и точно в същия момент поръчковата ДПС прокуратура и червената социалистическа ДАНС след 5 годишно усукване решиха да атакуват крадците на милиарди от АЕЦ Белене.

Нека се самоизяждат, но случващото се е още едно доказателство за овладяването на Главната прокуратура и службите за сигурност от Станишев, Моника и Доган.

“Амбицията ми е да създадем в рамките на октомври клубове във всички областни центрове. Това обяви Георги Първанов, президент в годините 2001 – 2011 г., в 40-минутно слово при откриването на дискусионния форум "Български дебати за национален успех" в НДК. Той добави, че се планира и създаването на клубове в общините, така че до края на годината "да осеем страната с плътна мрежа". Следващата дискусия ще е в Стара Загора, а темата ще бъде уточнена допълнително.”

Георги Първанов

Бившите изпълнителни директори на Националната електрическа компания (НЕК) Крум Анастасов и Иво Лефтеров и изпълнителен директор на "Уорли Парсънс" - компанията, наета за упражняване на строителен надзор по проекта "Белене", са били задържани за едно денонощие след операцията в петък, написа в днешния си брой вестник "Труд". При нея бяха претърсени 17 адреса, сред които офисите на "Уорли Парсънс", българският подизпълнител "Риск инженеринг", други компании на собственика й Богомил Манчев, помещения в централите на НЕК и АЕЦ "Козлодуй".

Дневник

Няма коментари: