понеделник, 21 октомври 2013 г.

Някой съмнява ли се все още, че авторите на операцията "Ден за размисъл" са Иван Костов и Цветан Василев

Местан:

„Има изключително удобен сценарий за демонизиране на г-н Пеевски и за превръщането му в параван, зад който се крият всички недъзи на обществото!”, обясни Местан в предаването „Нека говорят” по bTV.

Костов:

“Делян Пеевски определено е демонизиран!”

Е, някой съмнява ли се все още, че:
Авторите на операцията "Ден за размисъл" са Иван Костов и Цв. Василев. Целта беше да се прелеят избиратели от ГЕРБ към ДСБ. Костов също така, имаше главна роля - трябваше да участва в сценката с атентата. Целта на този "атентат" беше всички зрители да са превключили на каналите на ТВ7, и тогава да се разиграе представлението с печатницата.

Че тези събития са сценарии, има няколко „малки“ знаци. Някой беше казал, че истината за българската политика лесно се разкрива именно в малките знаци:

1. Месеци преди изборите политици от ДСБ, ни в клин ни в ръкав, правеха внушения, че ГЕРБ готвят фалшификация.
2. ТВ7 и NEWS7 стояха едва ли не пред портата на сем. Костови и чакаха да се случи "атентата"
3. На атентатора не му се случи нищо. Пуснаха го да си ходи. Съдията даже беше "почти разплакан от неговата житейска драма".
4. ВМРО и Джамбазки за час-два успя да събере на протест пред централата на ГЕРБ всички симпатизанти на партията, даже тези от провинцията.

Като цяло операцията беше тотален провал. Щото не постигна целите си, ДСБ да легитимира това про-руско управление. Наложи им се наложи да вадят нов джокер от ръкава - Волен и Атака.

* Мнението е взето от форум на електронен ежедневник

Няма коментари: