понеделник, 10 март 2014 г.

Изповедта на един български комунист русофил участник в митинга в подкрепа на анексирането на Крим пред руското посолство в София, март 2014 година

20140307_6f4922f45568161a8cdf4ad2299f6d23_10011

Аз бях в комунистическата агитка!

Направо неописуем и невероятно смешен цирк се започна точно в този момент в който отявленият венгерски(унгарски) фашист и едновременно представете си и това тотален русофил и заклет путинист Иван от Тинята или както той се нарича Ищван Бандстепер??? срещна стария винаги облечен като поп християнски сектант и денегерат в Мрежата.

За Иван-унгареца вече съм ви писал няколко пъти че ту е немски фашист, ту е съветски сталинист, а понякога го раздава и на американец като ходи по софийските улици с американска военна униформа и ту говори на немски, ту поздравява безработните гьонсурати в дупките в които се налива в водка на руски, а когато след някоя бурна нощ в поредния компютърен клуб буквално се надруса от убиване на ботове на следващата сутрин вече го раздава американски наемник и казва че никаква кауза вече не го интересува и щял да убива деца за пари. Дъртият облечен напълно в черно християнски сектант опасан с огромни архиапископски кръстове виси най-малко от 3-4 години време в компютърния клуб Мрежата и по цели дни и нощи той се занимава само с едно единствено нещо:гледа в интернет през браузърът в огромният монитор православни икони и докато ги гледа извършва някакви безсмислени магически движения с ръце. Той казва че ги очиствал от отрицателната им енергия.

Та след като този сектант който уж има фирма в САЩ за производство на лекарство срещу СПИН и който само до преди няколко дни е говорил добри неща за руснаците сега изведнъж като разбра де факто че ние двамата с Иван отиваме директно пред руското посолство на про-руски митинг в подкрепа на политиката на Путин изведнъж започна да плюе против руснаците. Естествено неговите думи вбесиха Иван който след това си го изкара на таксиметраджията.

И така слизаме от таксито точно пред руското посолство приблизително 15 минути преди началото на нашия митинг и ние двамата с Иван заварваме следната картинка:

нашите хора комунистите бяха се струпали непосредствено пред вратата на съветското посолство с руски и български и сирийски знамена, а фашистките лумпени бяха малко по-надолу на бившата спирка на трамваите номер 19 и крещяха нещо по нашите. Всеки случай фашистите поне в първоначалния момент бяха повече от нас и имаха известно числено превъзходство. В този момент с унгарския фашист Иван който си беше сложил тъмни очила да не го разпознаят хората по телевизията съзряхме групичка от 4-5 бодро носещи се по улицата младежи облечени във военни комуфлажи развяващи огромни руски и съветски знамена. Веднага познах водачът на тази блестяща на пръв поглед политическа акция и това беше Павлин също от квартала на венгерския фашист който пред баща си навремето беше тих и мирен, един такъв с бяла фланелка, чистичък, а пред съветското посолство го виждам с очите си да марширува с руско знаме и да налита на бой на фашистката агитка облечен в зелен комуфлаж, естествено с черни кубинки и ОГРОМНО руско знаме.

И така докато групичката на русофила Павлин пресичаше улицата под полицейски екскорт вляво от тях групичката на българските фашисти след като видя огромните комунистически знамена и бодрата стъпка на куманоидите които ги развяваха под носът им започна бурно и яростно да крещи до умопомрачение следната фраза -

ЧЕРВЕНИ!БОКЛУЦИ!
ЧЕРВЕНИ!БОКЛУЦИ!
ЧЕРВЕНИ!БОКЛУЦИ!

В този момент аз и Иван настигнахме Павлин и про-съветската му агитка и влязохме директно навътре в алкохолно-болшевишката сган която се беше събрала пред официалният вход на руското посолство. Всъщност понеже със сигурност ФСБ чете този постинг аз ще бъда пределно откровен:пред руското посолство се бяха събрали идиоти, руснаци и красиви като ангели рускини. Но идиотите и красивите рускини бяха най-многочислени!

Началото на митинга - първото нещо което ми се наби на очи беше някакъв не можах да го разбера тежък алкохолик ли беше само или и клошар освен алкохолик който по едно време започна да псува американците и рибешките му очи му се преобърнаха на фона на разваленото му от алкохол червено месо/извинете ме за брутализма/. Впрочем това беше един типичен представител на Съветския съюз от времето на Брежнев:нисък, дебел, разплут плазмодий, много лошо облечен в анцузи и шкембе, с вид и поглед на алкохолик и с агресивно поведение.

В следващия момент отпред на митинга се появи един много злобен комунист със сини святкащи очички и бяла косица, на ръст много по-нисък даже и от мен който взе мегафона и започна яростно да плюе по САЩ, Англия и Израел и направо ми напълни душата. Всичко което казваше той през мегафона според мен от моя гледна точка беше и е абсолютно вярно и това беше един от малкото читави комунисти на възраст който аз успях да видя там, останалото освен руснаците и рускините си беше долнаж. До него имаше една също много миниатюрна жена вероятно рускиня и отново всичко което каза тя за духовността на Россия и за световната политика на САЩ беше и попадаше в категорията на абсолютната обективна истина сиреч попадат в графата научен комунизъм.
В един момент обграден отвсякъде с огромни руски знамена пред руското посолство аз силно усетих духът на Россия - дух на полярен студ, дух на варварство, бруталност и на безчовечност към ближния, но все пак в него имаше някакво ледено спокойствие, някаква божествена извисеност, в него имаше бъдеще...

След това се започнаха скандиранията от двете страни, ние правоверните ортодоксални комунисти наричахме противниковата агитка фашисти, а те ни наричаха червени боклуци. Фашистката агитка беше издигнала бял транспарант с червен надпис "КАТИН" за да раздразни руснаците.
И така когато митинга най-накрая завърши то унгарският фашист Ищван Незнамсикой който навремето си загуби апартамента ипотекирайки и безрасъдно залагайки парите в пропадащ квартален компютърен клуб се хвана ръка за ръка с една сто процентова 21 годишна руса и синеока рускиня и ние тримата се качихме в едно такси да я изпратим до ЖК Дружба. По пътя Ищван съвсем не се държеше като мъж на положение и като джентълмен, а вместо това се опитваше да сваля рускинята с мръсни вицове за мутри и за лайна.

За съжаление на рускинята това й се виждаше смешно...а на мен още по-смешно ми стана когато разбрах че жената на шофьора на таксито което ни вози работи като проститутка която аз съм ебал многократно още от 2007ма година досега.
Идиотска история, нали?

Накрая след вероятно поне 30-40 лева сметка за такси само за на връщане се озовохме в апартамента на Петьо(ония с плъха) където Иван живее. Петьо беше подредил маса с водка и мезета и джиткаше на някаква компютърна игра с танкове в интернет където натовците непрекъснато го разбиваха. Многократно се опитах да им обясня на всичките присъстващи там че предстои ИСТИНСКА война и тя може да е краят истинският край на нашия живот, но никой от присъстващите там русофили и комунисти нито вземаше думите ми на сериозно, нито мислеше сериозно за война, те се интересуваха да се напият, да се наядат, да си играят компютърните игри които нямат нищо общо с реалната война. Заварих в стаята на Иван олтар на лудостта му където имаше голяма снимка на Путин в кабинет, огромно знаме на Руската Федерация което стигаше чак до тавана, купища книга и какви ли не други предмети с исторически и политическа стойност подредени като оръжейна пирамида която Иван наричаше "Малкия Кремъл". И на фона на това болестно съсредоточение на русофилия сигурен знак за политическата шизофрения на Иван в коридора на апартамента стояха останали във времето немски фашистки постери на Вермахта и на СС отрязани от стари забранени списания и копирани от интернет. Чудно ли какво ще стане ако сто процентовата рускиня влезе и види тази националсоциалистическа символика?

В крайна сметка никой, абсолютно никой от тези шизоидни клоуни никога няма да може да бъде реално полезен на Россия с нищо. Иван вместо да се готви за истинска война, той гледа как да зароби сексуално рускинята, руснаците ако разберат ще го отрепат! Павката се подчинява на баща си и се прави на мъж пред руското посолство, а вкъщи е памук. Останалите алкохолици няма какво да ги коментирам, единствените наистина качествени хора които присъстваха на митингът си бяха руснаците, българските им поддръжници за нищо не ставаха!

20140307_6f4922f45568161a8cdf4ad2299f6d23_10005

20140307_6f4922f45568161a8cdf4ad2299f6d23_10018

Няма коментари: