сряда, 6 юни 2007 г.

Познавате ли друга такава страна? За всички,които не вярваха.

За всички, които не вярваха в създаването на ПРО, последните американски постижения и успешни тестове, би трябвало да са като поливане със студена вода. Периодът на колебания и съмнения отмина и резултатите са еднозначни. ПРО е технологичен, военен и политически успех за Западния свят.

Приоритет на САЩ, е защитата на американските граждани.



По тази причина Америка създаде не само най-мощните ядрени сили способни да унищожат всеки враг, но и скъпата и ефективна, без аналог система за противоракетна защита. Тази система е доказателство за хуманността на САЩ, чиято цел е не само бойна мощ способна да разрушава, но и тази способна да ПРЕДПАЗВА, да защитава хората без да убива.

Познавате ли друга държава, която така да се грижи за гражданите си ? Познавате ли друг, който толкова да е инвестирал за ОТБРАНА и ЗАЩИТА , а не за нападение ? Имат ли в Русия и Китай подобни системи за защита на гражданите си? Не. Нямат. Те разчитат единствено и само на възпиращия ефект на ядрената атака, оставяйки населението си да понесе ужаса на изпреварващия или ответен удар на противника, без да се притесняват и без да предвидят отбранителни системи за защитата му. За сметка на това, управляващата посткомунистическа клика в двете страни е подготвила за себе си дълбоки бункери, където заедно със семействата си, могат да преживеят месеци без да си задават въпроса какво става с народа им.



САЩ не е егоист и се грижи и за приятелите си. Готов е да използва най-новите си технологии за защита на съюзниците си. Япония е първата страна на която подава ръка в труден момент. Американскичт антиракетен щит ще покрие съюзниците и ще осигури сигурност на населението. Новите X-band радари разгърнати по периферията на страната, но и в Япония, Норвегия, Испания, а скоро и в Чехия,България или Румъния, са способни да определят типа бойна глава на балистичните ракети и да кажат дали става въпрос за конвенционален или ядрен заряд. Ултрамодерните разрушители са на поста си в Японско, Средиземно и Черно море за да не оставят никаква илюзия на авантюристите от С.Корея или Иран, на диктаторите от Китай и Русия, че безнаказано могат да изнудват съюзниците от ЕС и Япония. Антиракетите SM-3

Block IA водени от победоносната Aegis, разгърнати на новите бойни кораби с Long Range Surveillance and Tracking (LRS&T) capability и оборудвани с Aegis BMD Signal Processor имат възможност за прихват, водене и сваляте в реално време на повече от 100 цели едновременно. 15 Aegis дестроера и 3 крузиера са вече на бойните си постове. 80 кораба са вече оборудвани със системата , а други 30 са в процес на екипиране.


135 000 учени от цял Свят, включително и българи, работят по програмата за защита на населението от ракетно нападение. Резултатите са налице. Парите на американските данъкоплатци не са похарчени напразно.Те превърнаха САЩ в технологичен и политически лидер на Света.....и това няма да се промени в близко бъдеще. Така че свиквайте ... радвайте се, че за пръв път от много години, България се е закачили за побеждаващата страна. Използвайте това стечение на обстоятелствата за да извлечете максимална полза. Учете се от Президента Първанов, който най-бързо се ориентира в ситуацията .

Няма коментари: