петък, 7 декември 2007 г.

В Куба комунизмът най-сетне победи. 230 гр. месо за човек на месец

В Куба се въвежда купонна система. 230 грама месо за човек на месец. Въвеждат се купони и за бобени изделия, захар, ориз, и за десет яйца. Черният пазар процъфтява, но там килограм месо струва $12.

И както би трябвало и да се очаква, огромната част от продоволствието се внася от идеологическия враг и баш Сатана, САЩ ... където очевидно няма недостиг;-). Кубинската комунистическа партия обяви, че кубинците масово са изказали задоволството си от новата система, защото благодарение на нея избягват масов глад.

... и всичко това в най-справедливата, най-социална страна в Латинска Америка. Комунизмът винаги е един и същ - убийства, тероризъм, репресии, глад и купони.

1 коментар:

Анонимен каза...

Простете, почитаеми, ама в Куба ВИНАГИ е имало купонна система. Ако има промени, то те се отнасят само до това какво получаваш срещу купоните си (на теория, щото да го получиш на практика е висш пилотаж).
Но иначе важното е левичарите да обясняват за великото здравеопазване и великата образователна система на Острова на свободата...