вторник, 9 септември 2008 г.

Американските жени вече не харесват Барак Хюсеин Обама

2193644769_61f7f1da54 Серия от лоши новини за Барак Хюсеин Обама: ново проучване на общественото мнение ABC News/Washington Post, ни показва най-голямото "обръщане", което историята на американските президентски избори познава. Белите жени, които досега бяха на 50% за Обама и 42% за Макейн, рязко смениха мнението си - 53% за Макейн/Пейлин и 41% за Хюсеин Обама. 12% промяна!

Падането продължава: Washington Post (вестник на демократите) - Обама има само 5% преднина по икономическите въпроси, което  беше от силните му страни ... или падане в сондажите с 12%!!!

На въпросът кой би бил по-адекватен в управлението по време на криза, Обама отстъпва на Макейн с 17%, а само за Ирак с 10%. В международните отношения Обама е също зад Макейн с 12%.

... и сриването в сондажите на месията Обама не спира: - 6% в в енергиината политика; -6% в бюджетерната и финансова политика;-4% в данъчната политика; -8% в политиката към хомосексуалните и абортите; -6% по темата за честност в политиката;  и -45% като главнокомандващ армията (истински шамар!!!).

Още неприятностти - 25% от демократите подръжници на Хилари Клинтон са готови да гласуват за Макейн/Пейлин.

Но най-тежкото за месиятае, че той не успява да събере повече от 50% от избирателите, които да считат, че е готов да стане президент.

И това всичко идва след 27 милиона долара похарчени в реклами, спотове, турнета в Европа където го подкрепиха 100 000 ... германци.

Да стискаме палци, че добрите новини ще продължат все така.

 

 

0905_JSM_1

Няма коментари: