неделя, 13 февруари 2011 г.

Спад на одобрение към Синята коалиция. Задкулисният съюзът на сини и социалисти в Парламента свива подкрепата за т.н. “автентични десни”

И без това ниската подкрепа към Синята коалиция спада с още един процент. Тя преминава от 3,2% одобрение на 2,3% или само за един месец губи 28% от хората, които са доволни от политиката и. Лидерите на сините трябва да си зададат въпроса дали този отлив на симпатизанти не е резултат от неформалния им съюз с БСП в Парламента. Практиката от последните месеци, Иван Костов и Гоце да говорят едни и същи неща, а Мартин Димитров и Сергей Станишев да си приличат като еднояйчни близнаци, започва да дава плодовете си.

В същото време, въпреки че има спад в подкрепата към ГЕРБ, при евентуални избори сега Борисов печели самостоятелно мнозинство в Парламента. 53% от анкетираните считат, че правителството на ГЕРБ няма алтернатива.

Традиционно ДПС и "Атака" запазват електората си и са с доверие съответно 6.1% и 2.8%. При "Синята коалиция" е измерен спад  с около 1 пункт и доверието към тях е 2.3%.

1 коментар:

Анонимен каза...

Привет, я просто хочу сказать всем, что я получил свой ссуду в размере 1000000,00 долларов от инвестиционной программы ссуды мистера Бена и на 100% законный контакт по электронной почте: 247officedept@gmail.com или напишите ему на WhatsApp + 1-989-394-3740 . если вы ищете 100% финансирование по низкой ставке 2% взамен.