понеделник, 20 юни 2011 г.

Руските варвари в Европа: Съветски войници изнасилили съпругата на Хелмут Кол, когато била на 12 години

51235-P_16000390176_HighResХанелоре Кол, съпругата на бившия канцлер на Германия Хелмут Кол, е била изнасилена от група съветски войници, когато е била на 12 години, разкрива британският вестник The Independent, позовавайки се на биографията ѝ "Жената редом с мен", която излезе от печат тази седмица.

Тя е написана от немския журналист Хериберт Шван, на когото тя разказала живота си няколко месеца преди да се самоубие през 2001 година.

Биографията започва с разказ за неизвестния досега публично факт, че 12-годишната Ханелоре и нейната майка са били изнасилени от група съветски войници в края на май 1945 година.

След това те изхвърлили момиченцето от прозореца на първия етаж, в резултат на което тя получила травма на гръбначния стълб,от която страдала до края на живота си.

Психологическата травма била още по-тежка. Шван пише в биографията, че Ханелоре била "преследвана постоянно от смрадта на пот, чесън и алкохол, и дори звукът на руската реч ѝ била непоносима". Този факт не е съобщаван публично, особено след като Хелмут Кол прави кариера в политиката и по ирония на съдбата е сред германските политици с най-голям принос за затопляне на отношенията със Съветския съюз по времето на Михаил Горбачов и края на Студената война.

Ханелоре Кол страдала от алергия към светлината в толкова тежка форма, че от 1988 година не е можела да излиза и прекарвала дните си в стая със спуснати плътни завеси, а навън можела да излиза само през нощта.

През 2001 година тя се самоубива със свръхдоза лекарства.

Изпочник: BNEWS

Виж също:

Руските варвари във Финландия 1939-1940 година са стигали до канибализъм. Разсекретени снимки от масовите зверства на комунистическите орди

Руските варвари в България и празникът на орките: “Аз видях как руснаците окупираха България през 1944 година”

Варварите в Източна Прусия. “Armageddon: The Battle For Germany 1944-1945″

Руските зверства на Балканите. Варвари в Белград и Сърбия през 1944 година изнасилват и убиват жени

Паметник на Незнайния Мародер

През 1945 в Германия руснаците масово изнасилват жени и деца. Спомените на Gabriele Koepp

Генерал Патън за руската победа в Берлин през 1945 година

8 май – Ден на Армагедон. Червените варвари

Две берлински истории за две Германии

Злобният и жесток Албион. Излишните жертви 1944-1945г.

Германците от изток са плащали от джоба си на съветските окупатори.

Още веднъж за руснаците и за немците.

Няма коментари: