сряда, 20 юли 2011 г.

Ще ги помете ли гневът на излъганите стари бойци? Идва времето да им потърсим сметка защо ни предадоха на комунистите и ДПС

430x286Много мъка и разочарование има в българския интернет през последната седмица. Старите седесари, хората които 20 години подкрепяха партията, се приготвят да си вземат сбогом с нея. Изглежда, че този път прошка няма да има. Да ги оставим да ни разкажат:


      …  мръзнах като всички бонаци по сините митинги, вярвах на Костов със синята лента на челото, че "няма да ни излъже". Дойде време Костов (плюс Мартин) да се наредят в единен строй заедно с комунистите и депесарите. Да, ГЕРБ имат поне 255 кусура. Но - мъчат се да оправят 20 г. батак (наследен от комунистическо) и строят - и вече ползваме построеното. И дори и кусурите им да са 2555, и нищо да не построят, пак СДС, което напълни София с 1 млн. сини знамена - да се нареди до "червените боклуци", и до "проклятието на България" - е гигантско предателство. Освен ако не са прави онези дето навремето ни викаха, че цялото СДС отвътре червенее. И че е назначено от Луканов ?
Хайде да видим на есен на изборите колко хора още вярват в синята идея - или поне в тези сини лидери...

Starec

… не сме гербаджии, а бивши гласоподаватели на Синята коалиция. Забелязваш ли как дори в този форум стават все по-малко хората безрезервно подкрепящи Костов? Октомври е близо. Аз не съм сигурен дали ще гласувам за ГЕРБ, но със сигурност няма да гласувам за сините.

revival

… ей това е разковничето. Да не си мислите, че мрем по ББ? За съжаление синята алтернатива я няма, защото лицето Костов се оказа незаменимо заради високият "професионализъм"!

gogo2011


… направо ме е гнус да гледам СДС и ДСБ заедно с ДПС & БСП.
Без значение какво мислят по темата на вота, не трябва да гласуват за. Ако искат да покажат, че са съгласни, може примерно за да гласуват само Костов и Димитров, а останалите да напуснат.
Ясно е, че от тоя вот няма да излезе нищо, просто ще се загуби още един ден в нелепи дрънканици. След като практически последствия безпорно няма да има, гласуването има единствено символичен смисъл. То показва отношението на СК не само към ГЕРБ, но и към БСП & ДПС. Значи СК има към комунягите и котилото от ДС-доносници на ДПС по-добро отношение, отколкото има към партньора си в ЕНП ?

Ментор

… фактите са си ясни-Костов напада Цветанов главно заради лекарите в Горно-Оряховската болница миналата година(онези,дето чакаха бебето да умре,а пък твърдяха,че било мъртвородено-един от тях е в ръководството на ДСБ-Г-Оряховица)и заради черното тото в Пиринско(не вярвах на ушите си,когато чух Костов да го защитава в "Панорама"И ще ти кажа едно-обикновен човек съм,с десни политически възгледи.Винаги съм гласувал за СДС,после за "Синята Коалиция",като изключа мажоритарния вот през 2009-Венцислав Върбанов не можах да го преглътна!Но видя ли Сините да гласуват заедно с ДПС и БСП,това ще е краят!Това ще е последния парламент със Костов във него!Ако наистина си част от ДСБ,и искрен техен поддръжник,го предай на когото трябва!!


yanne

… пич, ето това точно ви изяде главата. Каква ти глава, то цялото ви изяде - така, че даже и спомен не остана за вас.
Вие - умните, ползващите интернет, туитващите и чатващите, консуматорите на 20-годишен чивас и пишещи по форумите на път за операта - срещу неуките, простите, селяните, грубите, почитателите на ракията и прочие...
Само с тази своя позиция се разкривате какво всъщност представлявате. Както казват англичаните - ако една лейди напомни на всички, че е лейди, то тя не е никаква лейди.
Тази ваша претенция за елитарност и различност ви направи много лоша услуга. Хората така ви различават вече, че не желаят да приличат на вас по нищо, не желаят да седят на една маса с вас, не желаят да минават по един и същ тротоар с вас.
Да, знам стихотворението - ние сме си самодостатъчни, на нас простаци не ни трябват, ние можем и без тях, сами можем... Нали така рецитирате?
И наистина, така останахте сами, че вече се знаете поименно.

newraven

Няма коментари: