вторник, 12 март 2013 г.

Зам. министърът на образованието Милена Дамянова няма собствени деца, но се счита достойна да реди живота на чуждите

20130312.ofcuyzxxdl
Как някой без собствени деца може да разбере проблемите на нормалните семейства? Що за кариеризъм и нахалство е като жена да станеш министър на образованието без да си люляла дете в люлка, без да си треперила когато вдигне температура, без да си се радвала на първия учебен ден? Това е все едно за брачен консултант да бъде назначен гей.
Едва ли нещо смислено може да се очаква от подобна личност. Горките български деца и горките родители след като стигнахме дотам бездетни жени да решават съдбата на децата ни.

3 коментара:

Галина Стоева каза...

Напълно съм съгласна. И не само, че се опитва да ни обясни как да ги гледаме, ами имаше наглостта да заяви, че НЕ знаем как да ги гледаме, колко сме тъпи и необразовани, само тя ги разбира тези неща. Тя освен, че няма деца, няма и почти никакъв реален стаж в образованието, та дори не може да е компетентна в собствения си ресор.

sill каза...

Тази е била стипендиантка при Сорос. Завършена кариеристка. Стана членка на ГЕРБ за да се добере до министерството. От нея е и закона за четиригодишните на училище, който предизвика недоволството на родителите.

Тервел каза...

Целта е да бъдат откъснати децата от семейството и оставени в ръцете на “обществото”. Възпитанието да не е в семеен дух и те да бъдат индоктринирани в толерастия, либерастия. Така се възпитават хора без стойности готови да предадат майка си и баща си. Чували ли сте за Павлик Морозов?