сряда, 13 март 2013 г.

Заедно с борда и ние зад борда

nofrage

Валутният борд пречел да се увеличат пенсиите и социалните. Затова вместо да се занимаваме с разплитане на сложни възли, най-добре е да ги разсечем. Прас с брадвата, няма го възела и отсичаме главата на голямото зло.

Ето такива глупости ни проповядват от известно време уличните протестиращи квалитетни икономисти, които в последствие се оказа, че са някаква амалгама от наркомани, привърженици на футболни клубове, червени провокатори и най-обикновени мухльовци не забили и един пирон в живота си.

Държавата е като кораб. Валутният борд е като маслото в двигателя на кораба. Ако го източиш, двигателят ще продължи да работи още известно време, а след това безвъзвратно ще спре. Корабът ще остане без мотор и ще потъне.

Това вече ни се е случвало два пъти. Отново ли искаме да скочим зад борда?

1 коментар:

Анонимен каза...

От изброените участници в псевдопротестите може да оставите само червените организатори и то не само станалите известни няколко псевдоводача и чисти подстрекатели,с участие в БСП младежки организации,а цялата мошна и координирана предварително поддръжка и инициатива-това са медиите,контролирани от БСП ДС,енергийните фирми,
топлофикации,топлини счетоводители-100 % притежавани от ДС и БКП кадри и наследници!ДС Метежът продължава!