петък, 28 юни 2013 г.

С кръв я взеха, без кръв няма да я дадат. Тройната фашистка хунта от БСП, Атака и ДПС започна с полицейски терор и репресии

Изглежда Сергей Станишев е решил да наложи фашистки терор в страната. През февруари бяхме свидетели на националсоциалистически преврат организиран от Атака, БСП и ДПС с активното съдействие на фашизираната Главна прокуратура. Тогава Бойко Борисов, наричан от тях “диктатор” и “тоталитарен лидер”, не само че не пусна полицията срещу протестиращите, но и подаде оставка когато насилието започна да доминира улицата.

Днес на власт е най-ужасната политическа комбинация в новата история на България. Тези хора няма да се спрат пред нищо. Те няма да отстъпят властта защото чрез властта, кражбите и задкулисието осигуряват съществуването си. Фашизоидната тройна хунта начело с БСП няма да си тръгне сама.

Балетистът Александър Александров е бил ранен по време на протеста пред парламента тази сутрин.

Видео с арестуван мъж по време на протестите около парламента тази сутрин беше разпространено в социалните мрежи.

Мъжът, коментиращ зад кадър случващото се, твърди, че падналият Александър е бил бит от полицаите. Той заявява, че задържаният не е провокирал полицията, но е бил задържан. На видеото ясно се вижда, че на дясната страна на челото на арестувания има рана.

Полицай твърди пред снимащия, че мъжът е паднал и се е ударил сам.

От СДВР обясниха, че са запознати със случая, мъжът е отведен в районно управление на полицията, но нямат информация към задържания да е упражнено насилие. От столичната полиция отказаха да кажат дали мъжът все още е в ареста, за какво е задържан и как се е появила раната на главата му.

Няма коментари: