събота, 16 ноември 2013 г.

Готово! ЕК блокира плащанията за България по ОП "Околна среда"

Всяко комунистическо управление приключва по един и същ начин – блокиране на еврофондовете, масови репресии и последващ фалит на държавата. Разбира се Орешарски и националсоциалистическата банда около него сега ще носят вода от 3 кладенеца за да ни убеждават, че друг е виновен. Истината е една и не я забравяйте:

При ГЕРБ нямаше спрени европейски плащания. При Станишев и Орешарски има.

Европейската комисия (ЕК) блокира плащанията за България по Оперативна програма "Околна среда". Това съобщи БТА, позовавайки се на изказване на Ширин Уилър, говорител на еврокомисаря по регионалната политика Йоханес Хан.

Решението е било взето заради установени проблеми в начина на работа по програмата. Информацията показва, че са били открити слабости при системата за обществените поръчки, както и при проверките на процедурите по тези поръчки.

ЕК отбелязва, че спирането на разплащанията е предпазна мярка, често използвана за избягване на опасността от плащане, там където съществуват опасения за законността или редовността на разходването на средства в държава от Европейския съюз.

Източник: Инвестор.бг

Няма коментари: