четвъртък, 26 януари 2012 г.

Докато България строи и инвестира, новата Тройна коалиция БСП, ДПС и ДСБ интригантстват за нов вот на недоверие срещу ГЕРБ

Докато Бойко Борисов проверява строителството на метрото в София, което ще превозва милиони пътници годишно, министърът на финансите присъства на подписване за инвестиция на Лукойл от 1,5 милиарда евро в Бургас, мин. на външните работи издава заповедите за смяна на посланиците доносници на ДС и полицията залови убиеца на детето от село Лагошевци, Президентът Плевнелиев започва реформи в НСО и НРС …. в същия момент, червено-синьо-турската Тройна коалиция продължава да живее извън времето и пространството в някакъв собствен свят с техни си лични приоритети.

Какво обединява червените от БСП, уж “десните” от Синята коалиция и турците на Доган?

Вчера в Парламента Цветанов им го каза – обединява ги отношението им към организираната престъпност, към Сумиста, Трактора Алексей, към мафията. Ето вижте ги на снимката как са се събрали с нацупените си устички, натикани на тясно в ъгъла. Виждате ли как съдът, който му бяха спретнали се обърна срещу тях и ги засипа с кости на скелети от прехода?

Погледнете отново тази снимка – докато България строи, те кроят интриги и заговори; докато бизнеса инвестира, те се чудят как да дестабилизират страна и да предизвикат криза; докато полицията залавя убийците на деца, те се чудят как да защитават мафията.

Не ги забравяйте защото отново ще дойдат избори!

kk

Няма коментари: