петък, 19 април 2013 г.

Заради личните си амбиции да седне на стола на Барозо, Станишев насъсква БСП да води политика за унищожаването на България

222-1БКП и наследницата и БСП винаги са водели антибългарска политика в служба на чужди интереси. Често основен двигател в многобройните предателства са били личните амбиции на комунистическите главатари. Изглежда, че и сега ситуацията е същата. Станишев се е прицелил във висок европейски пост и за да стигне до него няма да се спре пред нищо. Ако трябва както предшественика си Георги Димитров, той ще унищожи България.

За тях Родината е нищо. Важен е Интернационалът, дали комунистически, националсоциалистически или мафиозно капиталистически, това са само подробности.

… Станишев, по европейските среди може би му е обещана по-висока позиция в техните левичарски структури. Той е образован човек, говори езици.

Алекс Алексиев пред Всяка неделя, 14.04.2013

Сергей Станишев сега е председател на ПЕС, а има шанс по-нататък да кандидатства за председател на ЕК на мястото на Барозу, обяви за Frognews.bg бившият шеф на Комисията по досиетата Методи Андреев.

За да стане факт това, Станишев трябва да калкулира вътрешна победа. Така че заради едната-едничка кариера на Сергей Станишев, той си създаде един голям скандал (с подслушванията - б.р.), за който сега се твърди, че бил и европейски. Така че, когато Станишев каза, че няма да се кандидатира за премиер, причината е много ясна – за да станеш шеф на ЕК, не може да си в изпълнителната власт на своята страна. Това е истинската причина и цялата работа е насочена към личната кариера на Станишев. Той е заложил на карта своята чест и достойнство, смята Андреев.

Няма коментари: