петък, 19 април 2013 г.

МВР срещу бизнеса … на мафията



Ортодоксалните журналя и медии се надпреварват със слогана “МВР срещу бизнеса”, но забравят да уточнят срещу кой бизнес точно.
За да не стават грешки, да, със сигурност МВР е срещу “бизнеса” с поръчкови убийства, наркотици, проституция, контрабандни цигари, пране на пари, кражби от еврофондове, укриване на данъци, източване на ДДС, печатане на фалшиви пари и т.н.
МВР е срещу “бизнесмените”, които въртят тази далавера – Трактора, Брендо, мутрите от ГОРД, килърите и наглите.
Задайте си простичкия въпрос защо атакуват МВР, кой го атакува и с каква цел?
1. Първата атака идва от страна на организираната престъпност срещу оперативни звена на министерството доказали ефективност и вкарали Трактора, Килърите, Наглите и Октопода в ареста. ГДБОП и персонално комисар Фролов. По тази линия се доставят компроматите осигурени от Трактора.

Как са изфабрикувани тези компромати за да имат достоверен вид?

Като Мин. председател Станишев назначава шефа на Октопада на отговорен пост в ДАНС. Тракторът чрез измами, шантаж и заплахи овладява цялата служба за сигурност. Веднъж сложил ръка на кормилото и, той започва да фабрикува кухи разработки срещу колегите си в МВР на отговорни постове. След това тези формално истински, но оперативно безинтересни документи се добавят личната картотека на Октопода.

Какво означава понятието “кухи разработки”?

Това означава, че се започва оперативна дейност и се отваря досие на хора и служители с изфабрикувани подозрения. Целта на тези кухи разработки е не разкриването на престъпление(такова няма), а създаването на досие с данни по измислено подозрение скалъпено от разследващия.

Типичен пример за “куха разработка” е досието Буда, с което се направи опит да бъде атакуван Борисов. Друг подобен пример е анонимната информация разпространена срещу комисар Фролов.

Защо точно Цветанов и Фролов?

Защото точно те прекъснаха симбиозата на организираната престъпност с МВР и махнаха политическия чадър на мафията в България. Те вкараха Трактора от Октопода в ареста, разбиха Килърите спряха отвличанията, организираха залавянето на Брендо, спряха печатането на фалшиви долари и евро. Те двамата промениха баланса на силите в полза на държавността.

2. Втората атака срещу МВР е политическа.

За първи път от новата българска история МВР няма да бъде страна в изборите и не може да бъде използван за политически цели. Това са първите избори, в които МВР е напълно откъснато от бившите си началници от комунистическата ДС. Те плачат с кървави сълзи за детето си, което Цветанов им отне.

БСП атакува политически МВР защото не може да им прости, че унищожиха мафиотските им спонсори. Да си припомним, че Румен Петков, Май Манолова бяха в прекрасни отношения с Галеви. Червената кампания в кюстендилския край беше водена основно от галевите мутри. Такъв съюзник трудно се прежалва.
Атаката на БСП срещу МВР е част от политиката, която тази партия води за унищожаване на българската държавност. Само чрез подчиняване на съдебната система и органите за сигурност могат да бъдат прикрити огромните кражби в енергетиката.
За сега успяват. Да си припомним, че прокуратура, която активно се хвърли да проверява компромати, не е направила нищо по делата за кражбите от стотици милиони левове от АЕЦ Белене, а Р. Овч. и Корнелия са на свобода.

Няма коментари: