петък, 19 април 2013 г.

Превръща ли се Сотир Цацаров в новия Филчев?

4194953_n

Преди да четете надолу, знайте, че не всички са маскари!

Помните ли Филчев? Помните ли как беше превърнал българската прокуратура в машина за политически натиск? Възможно ли е Филчев да се е завърнал? Поне с такова впечатление оставаме,  иначе как да си обясним, че подслушванията и ченгеджийските истории подмениха основния въпрос:

Къде са парите от кражбите в енергетиката?

Кои са виновните?

Защо срещу тях няма повдигнати обвинения?

По тях прокуратурата мълчи като комунист на разпит, но за сметка на това се е хванала на хорото със Станишев и Трактора, а отстрани Гоце и Костов надуват гайдите.

Честните и достойни са омаскарени, а крадците на милиони от АЕЦ Белене, ехидно се подсмихват.

Клета Българийо, дори ти не заслужаваш тази прокуратура!

"Много се радвам, че главният прокурор се е върнал до 1999 година, защото това означава, че кредитните милионери също ще бъдат извикани на разпит. 12 милиарда са откраднали и всички са членове на БСП! Като върнат парите, пенсиите ще станат 5000 лева. След като Цацаров е казал "А", да стигне до "Я" и да привика на разпит всички. Разбира се, никой не се занимава със Станишев с 9-те най-важни доклада за мафията, които умишлено им ги даде в ръцете. Виждате какво става. За един месец на петима от ГЕРБ повдигнаха обвинение. В разгара на предизборната кампания! А за четири години - нито едно! Имаме още няколко седмици да видим колко още обвиняеми ще измислят. Ще дойде време да се извинят."

Бойко Борисов

Няма коментари: