четвъртък, 18 април 2013 г.

Алекс Алексиев: ГЕРБ е по-добрата алтернатива. Костов е гробокопачът на дясното

bb

Всяка неделя, 14.03.2013 година, Събеседник по желание с Кеворк Кеворкян

“Според мен при алтернативите, които имаме, а те са ДСБ и БСП, ГЕРБ е по-добрата алтернатива защото те успяха да направят една макроикономическа рамка, която е доста стабилна. Нашата банкова система е много по-стабилна от всички останали в Европа. В момента дори и Франция се клати, което е доста опасно за Европа като цяло.

Кой е гробокопачът на СДС?

А, Костов безспорно, той унищожи СДС като го превърна в партия. И това е факт, той дойде с такъв огромен мандат и фактически го похаби до такава степен, че СДС престана да съществува. Това което на мен лично не ми харесва е, че когато ти пропадаш по такъв както да кажем на президентските избори, колко взеха те – 60 000? Ако ти си истински лидер, ти си посипваш главата с пепел и се оттегляш. Това правят истинските лидери, е те изглежда, че сега се мъчат да си спасят топлите места в Парламента. Кауза пердута.

… Аз имам симпатии и към Станишев защото при него се направи плоския данък … факт е, че той го направи. Мимикрията на БСП между псевдо-комунистическа, социалистическа и социалдемократическа партия не е изгодно за БСП.

… Станишев, по европейските среди може би му е обещана по-висока позиция в техните левичарски структури. Той е образован човек, говори езици.(в отговор на въпрос на Кеворкян дали не е странно, че Станишев бяга от премиерството)

… Моята любов десните, правят всичко възможно за да се самоубият и този път изглежда ще успеят.”

Алекс Алексиев

Няма коментари: