петък, 22 февруари 2013 г.

Революционерите се оказаха хероинаджии и футболни хулигани, шепа малоумници с претенции да спасяват България

1213-PGКуриозът е пълен - революционерите се оказаха хероинаджии и футболни хулигани, като виждам кой и как почва старта на "промяната" не ми се мисли, какво ще е продължението, ако ще е в същия дух и атмосфера ...... трудно ми е да проява разбиране, към подобен мазохизъм.
И не, че нещо, но дори в някои форуми засичам, как футболните дебили се вживяват, като герои в момента - пишат си го съвсем открито и гордо. Протеста, както си беше замислен и както започна, беше повече от добре (като за нас разбира се) - с изцяло икономически, а не политически цели, мирно, културно, демократично и реални резултати, и положителни ефекти от него, щеше да има, а сега какво? Едно нищо - хаос, безпорядък и затъване пак в безсмисленото политиканстване, и това заради шепа малоумници, които спасявали България .... Абсолютно никой не беше излязъл да протестира за оставки, за сваляне на правителството, за предсрочни избори и подобни - събитията се развиха толкова бързо, че във Варна, дори не успяха да платят о време на сганта, да ходи да внася размирици, разликата м/у София и Варна бе очевадна, на едното място беснеят, на другото си хортуват с ченгетата.
Сега лудостта и глупостта се развърза - едни искат високи заплати, други искат ниски данъци, трети високи пенсии, четвърти национализация, пети "Исландски модел на управление", шести "Швейцарски модел на управление", седми "всички на съд", осми "да разкрием досиетата", девети "не искаме партии" и изобщо тъпанарщина на поразия.

exaybachay

Няма коментари: