понеделник, 18 февруари 2013 г.

Оставка на Симеон Дянков и аплодисменти за ГЕРБ

Ние им казвахме, а те ни се смееха! Казахме им го още когато Дянков въведе абсолютно безсмисления данък върху доходите от лихва и по този начин отблъсна от ГЕРБ хиляди средно заможни десни избиратели. Дянков е прекрасен финансист, три години в криза беше добър финансов министър, но той не се интересува кой ще спечели изборите тази година. Ние обаче се интересуваме и още как! Ето какво предупреждавахме още миналата година:

Това, което сам си направиш, никой друг не може да ти го стори. След като подкрепата за управляващата партия се беше стабилизирала около 27%, Дянков направи невъзможното да я докара до 24%. ГЕРБ губят десни избиратели, а в същото време не печелят леви. Центристите след лудия данък на фин. министър са погледнали към партията на Пръмова.

Господин Мин. председател, драги ми Борисов,

Спрете с глупостите! Ние искаме да управлявате още един мандат, но затова само ние не стигаме. Трябва и вие да премисляте три пъти преди да режете.

Ние Ви го казваме, пък ако искате ни се смейте.

Внимание, Борисов и Дянков манипулират! На изборите ГЕРБ ще плаща с лихвите за арогантната си финансова политика

Какво не каза Симеон Дянков и как ГЕРБ по кръчмарски излъга избирателите си. Защо премълчаха откога в ЕС има данъци върху лихвите?

Няма коментари: