сряда, 20 февруари 2013 г.

Бургас въстана срещу решението на премиера Бойко Борисов да подаде оставка

sdg

Бургас въстана срещу решението на премиера Бойко Борисов да подаде оставка. Жителите на морския град, които твърдо афишират подкрепа за ГЕРБ на последните парламентарни и местни избори, са решили да изразят за пореден път своята позиция.

Народът ще се събере тази вечер на митинг в подкрепа на Борисов. В социалната мрежа Фейсбук е договорено това да се случи пред сградата на Община Бургас в 18 ч. Групата „Протест в подкрепа на Бойко Борисов“ вече има стотици привърженици. В нея потребителите споделят тревогата си от оставката на управляващата партия. В коментари на стената на групата, хората апелират към премиера да не се отказва, а да се пребори с проблемите на страната.

Само след три часа в Бургас ще стартират два паралелни протеста, на 50 метра един от друг. Феновете на Бойко ще демонстрират пред общинската администрация, която се намира на улица "Александровска". А малко по-надолу започва поредния митинг срещу ЕVN. Този път мероприятията ще бъдат охранявани от полиция, за да не се стигне до сблъсъци и ексцесии.

Няма коментари: