сряда, 20 февруари 2013 г.

Кой е човекът с окървавената глава, който не можел да си плати тока? Милан Генадиев – строителен предприемач, измамил десетки хора

13107_10200127397021630_96627091_nIrina Julii Abadjieva-Repouz
Този човек се казва Милан Генадиев. Занимава се с предприемачество - строи коперации основно в Лозенец, винаги на атрактивни места, които обикновено така и не получават Акт 16. Каквито и дела да водиш срещу него винаги намира покровители и в прокуратурата да се оплачеш, че е измамил хора, а и държавата, на която така и не плаща нито ДДС нито данъци за сгради, тъй като има само незавършени строежи, които продава и които си остават незавършени завинаги, всичко се потулва. Била съм адвокат в тези производства и когато го видях по телевизията си спомних "Доктор Живаго" и онзи който във всяко време си оставаше "героя на деня". Точно този човек не е там, защото не може да си плати тока. ТОВА Е ПОДМЯНА НА ПРОТЕСТА И ИЗПОЛЗВАНЕ НА СИТУАЦИЯТА ЗА ДА СЕ СЪЗДАВАТ НОВИ ГЕРОИ, КОИТО ДА СТАНАТ УТРЕ ДЕПУТАТИ ЗА ДА ОБСЛУЖВАТ ОКТОПОДНАТА СИСТЕМА, КОЯТО ГИ ПОКРОВИТЕЛСТВА и КОЯТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЕ НАДЯВА СКОРО ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ. ТОВА Е ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ НА НОВ СЛУГИНАЖ В ПОЛИТИКАТА - КОЛКО ЖАЛКО! КОЛКО ПЪТИ ЩЕ НИ ПРОЖЕКТИРАТ ТОЗИ ФИЛМ? НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК ТОЙ ДИСКРЕДИТИРА И ТЕЗИ ХОРА, ЧИЙТО ГНЯВ СРЕЩУ МОНОПОЛИТЕ Е НАПЪЛНО ОСНОВАТЕЛЕН!

1 коментар:

Анонимен каза...

Moля Ви за помощ - как да се свържа с тази Адвокатка или как да се сваржа с хората пострадали от М.Генадиев.....? Може би г-н Михаил Адчиев ,журналист ...?
Аз съм също пострадала от този човек вече 6 години Тои е неоткриваем ,не Се обажда на телефона,които Ми е дал.....Днес бех при Адвокати и Те Ми казаха,че нищо не могат да направят,защото М.Генадиев никаде не е сложил срокове.... !

Ако се обърнем към Прокуратурата или Стопанска Полициа.....Моля за мнението Ви !