събота, 18 май 2013 г.

В България Главния прокурор вместо да обвинява престъпниците ги защитава, а обвинява полицаите, които ги преследват

Изглежда мафията и престъпния свят се сдобиха с нов покровител Гл. прокурор. Време беше, все пак след Филчев изминаха вече 8 години, а Борис Велчев въпреки, че не беше особено активен, последното, в което може да бъде обвинен е симпатия към организираната престъпност.

При Цацаров е друго. Прокуратурата загуби всякакъв интерес към дела като Октопода, откраднатите стотици милиони от енергийната мафия, а дори и към купуването на гласове защото тези казуси не могат да служат на новата роля и задача – разпъване на чадър над политическата престъпност олицетворявана в България от БСП и ДПС.

Фактите ни карат да мислим, че се подготвя Вартоломеева нощ за обезличаване и унищожаване на българската полиция и сили за сигурност. Този кръстоносен поход с устрем е поведен от новия Главен прокурор Сотир Цацаров, който според публикация на Уикипедия е член на масонската ложа “Слънце Ориент Пловдив”:

sadfv 

Недопустимата предизборна подкрепа от прокуратурата за БСП, мълчанието за купуването на гласове от ДПС във Варна, и сега възобновяването на дела със осем годишна давност имат за цел единствено да унищожат ПП ГЕРБ и да унижат 1 000 000 българи гласували за нея.

В същото време, партийните функционери от ГЕРБ трябва да си посипят главата с пепел и да ни се извинят за лошата си кадрова политика. С нея и с избирането на Цацаров, те с един замах унищожиха постигнатото в борбата с престъпността по време на мандата им.

Ето как добрите стават лоши, а прокурорите вместо обвинители стават адвокати на главорезите и престъпниците:

Полицията и имала възможност да арестува Тодор Димов - Чакънра, без да се налага да го обстрелва с гранатомет. Делото за смъртта на бандита беше възобновено по настояване на главния прокурор Сотир Цацаров.

Разбирате ли? Не стотиците милиони кражби на БСП , не Нинова със корупционните схеми за милиони, не Румен Петков, който се срещна да се договаря с босовете на организираната престъпност Галеви, не Мая Манолова, която финансира кампанията си в Кюстендил с братя Галеви и самата тя е наричана сестра Галева, не те, а полицаите ликвидирали опасен бандит терорист въоръжен до зъби стрелял срещу тях.

Ударът е отново срещу ГЕРБ и лидера му Бойко Борисов, който по това време е Главен секретар на МВР.

Как можем да си обясним тази избирателна активност на Цацаров?

От една страна с неговия психологически профил и вероятната му ненавист към силните здрави хора занимаващи се със спорт. Здравите момчета от полицията и специалните части са последните, които биха предизвикали симпатии в доста отпуснатия физически Главен прокурор.  Може да се предположи, че вероятно на тях той гледа с презрение като към “непълноценни хора”. Терминологията е заимствана от масонската, подходът е масонски и няма нищо странно, че пасва прекрасно на поведението на личността в момента.

Гоце-Гергов-Цацаров-Цветанов... масонски афери и прикриване на престъпления
Обогатил ли се е Георги Гергов с помощта на своя брат по ложа Сотир Цацаров?

Данните са изнесени от Станчев в предаването на Георги Коритаров по Пловдивската обществена телевизия и в интервюта за онлайн медии още през 2009 г. Самият Станчев твърди, че също е масон, но в друга ложа.

Ето как Станчев обяснява  реализацията на схемата:

Значи, тази ложа какво прави? Гергов му трябва сега в момента оценка. Той, хваща си другарчето по ложа Цацаров и казва: "Искам да си направя оценка на тея имоти". Цацаров вика: "Няма проблеми". Гергов пише официално писмо до съда... иска трима оценители от съда... и той сам си предлага трима оценители с оригинален документ до съда. Съдът му приема естествено и тримата оценители. От първата оценка до предложение и т.н. до крайните му оценки, цялата работа се прави за една седмица. Няма тука насрочване на заседание, нормална процедура... всичко се праска, все едно е собствен съд, разбираш ли, по бърза процедура... Оценката се умножава от първия оценител до следващия над сто пъти се завишава...

… следва.

Няма коментари: