четвъртък, 16 май 2013 г.

Няма ли от цялото Позитано кой да озапти Станишев и да го заведе на преглед?

stanishev7Хора! Социалисти! Няма ли от цялото Позитано кой да озапти Станишев и да го заведе на преглед? Притеснявам се за тоя човечец, съвсем е изтървал козите . Още преди два месеца алармирах ,че нещо се случва с вожда на БСП , но не предполагах ,че му е изгорял централният процесор и не може да сметне 26 ли е повече или 31 и да осъзнае и приеме фактите.


Ето петте основни стъпки, през които човек преминава, когато се сблъска с някакъв неразрешим проблем :
1.Отричане
2.Гняв
3.Пазарлък
4.Депресия
5.Приемане

И понеже политическата ситуация е малко необичайна и трябва бързо да се реагира , другарят Станишев преживява първите три фази едновременно. Разбира се , дори един социалист не може да избяга от законите на психологията, тъй,че накрая и Мухин ще клекне . Пък ако не клекне доброволно , сивите кардинали ще му помогнат.
Надявам се,че няма да е скоро и другарят Станишев още много пъти ще губи изборите повличайки БСП след маниакалната си жажда за власт и безкрайната си глупост . ГЕРБ трябва да го пазят като съкровище и да му кадят тамян , щото няма такъв идиот, който е в състояние да загуби изборите в настоящата политическа ситуация.
Няма защо сега Серьожа да се хвали ,че щял да направи и невъзможното ...той вече го направи.И мистър Бийн да беше начело на БСП , щеше да спечели тия избори, но Мухин ги загуби. А сега , ако скалъпи нещо с ДПС, такива протести ще последват, че февруарските упражнения ще му се сторят девическа седянка.
Разбира се, ще е несправедливо да виним само него. Няма как да не отчетем олигофренията на позитанския "мозъчен тръст". Те също допринесоха много за загубата, за което им благодаря.
Оная вечер , след края на изборния ден , гледам сестра Галева, тоест Мая Манолова в студиото на някаква телевизия , как разпалено спори с Цветанов, цялата червена, та чак лилава и пяна и хвърчи от устата. В същото време наблюдават протестите пред НДК. И Маноловица като зейна, като викна в колоратурен сопран: "Ето, виждате ли как хората отвън протестират срещу управлението на ГЕРБ, което докара страната до фалит и бла бла бла..скучната социалистическа дъвка. А през това време протестиращите мощно започнаха да скандират: "Червени Боклуци ! Червени боклуци!...
."Водещият се опита да прекъсне кудкудякащата кокошка и да и обърне внимание върху тоя факт, обаче тя продължи да си кудкудяка в същия дух напук на всякакви факти и на скандиранията отвън .
Ми, те, като рекоха другарите ,че февруарските протести били само срещу ГЕРБ, няма някакви си 100-200 хиляди протестиращи да им противоречат я!Ама ха.
Та, така де. Какво значат тук някакви си факти. Щом Мухин твърди,че БСП е спечелила изборите, никви ЦИК , мик , австрийци , танганайци, цифри и математики нямат думата.Толкоз. Боговете може и да мълчат пред фактите, ама туй не се отнася за другарите.
Мухин, Мухин...
/ Мухин е моминското име на Станишев.../
Взето без позволение от Marry Jane ;))

6673834_q

Маргарита Димитрова

Няма коментари: