петък, 30 юни 2017 г.

Защо българските медии мълчат за корупционните съмнения около закупуването на самолета Грипен от шведската фирма SAAB в Чехия, Унгария, Южна Африка, Бразилия?

Предположението ни е, че ги е страх и са политически и финансово обвързани с определени лобистки интереси. След изказването на Президента Радев, че ако се съмняваме в сделката за Грипен е все едно да се съмняваме в корумпираността на шведската държава, ние ще се опитаме да докажем, че такива съмнения съществуват. Не само съществуват, но и са силно вероятни.
От утре започваме да публикуваме поредица от статии за продажби на самолета Грипен в други държави съпътствани с подкупи и лобизъм. Засегнатите държави са Чехия, Унгария, Южна Африка, Бразилия.
Не пропускайте да ни следите. Ще бъде интересно.
Виж също:
ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ МЪЛЧАТ ЗА КОРУПЦИОННИТЕ СЪМНЕНИЯ ОКОЛО ЗАКУПУВАНЕТО НА САМОЛЕТА ГРИПЕН ОТ ШВЕДСКАТА ФИРМА SAAB?
КАКВИ СА ПРИЛИКИТЕ В НАШИЯ СЛУЧАИ С ЛОБИРАНЕ И ТОЗИ С БИВШИЯТ БРАЗИЛСКИ ПРЕЗИДЕНТ ЛУЛА? МИРИЗМА НА ПОДКУП В БРАЗИЛИЯ ПРИ СДЕЛКА ЗА SAAB GRIPEN. 
ЗАЩИТАВА ЛИ ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ И ШВЕДСКИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ЗАМЕСЕНИ В СКАНДАЛИ С ПОДКУПИ? СПОРЕД НЮ ЙОРК ТАЙМС ШВЕДСКИЯТ ИМИДЖ Е ЗАСЕГНАТ ОТ СКАНДАЛИ
ГРИПЕН И СААБ С ТЕЖКИ СЪМНЕНИЯ ЗА КОРУПЦИЯ И ПОДКУПИ В СДЕЛКАТА С ЮЖНА АФРИКА. КОГАТО ЛОБИРА ЗА ГРИПЕН, ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ЗНАЕ ЛИ ЗА ТЕЗИ СЪМНЕНИЯ ЗА КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ?
ГРИПЕН, СААБ И BAE SYSTEMS ЗАМЕСЕНИ В ГОЛЯМ КОРУПЦИОНЕН СКАНДАЛ В ЧЕХИЯ И УНГАРИЯ. ВЪЗМОЖНО ЛИ Е В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПОВТОРИ СЪЩАТА СХЕМА?

Няма коментари: